onsdag 7 oktober 2009

Södra + parken = sant
Värnamo södra är en fantastisk klubb. Massvis med medlemmar, massvis med aktivitet. Och i klubben finns många idéer. Den här till exempel: klubben ser stora möjligheter i Folkets park och vill vara med och driva en del av verksamheten där.
Äntligen! När jag fick höra detta blev jag väldigt glad och exalterad. Jag tror nämligen att det är precis vad Värnamo folkets park behöver. En injektion av ledare som har kontakt med ungdomar och som kan få saker att hända.
Fritidsförvaltningen i Värnamo har nyligen lanserat idén med ett Camp Osudden på sommaren. Där ska ungdomsaktiviteter dras igång med beach wolley, fisketävlingar, kanotutflykter, grillning med mera.
Värnamo södra är skeptiskt till de planerna.
Ärligt talat, jag tror mera på Värnamo södras idé att väcka Folkets park till liv. Där uppe kan man få igång ett strukturerat arbete. I anslutning till parken finns Gröndalsskolan, där finns konstgräsplan, där finns inomhushallar. Med ytorna i Folkets park skulle hela området, med Värnamo södra i samarbete med stiftelsen Folkets park och fritidsförvaltningen, kunna skapa ett hett område för ungdomar under hela sommarhalvåret. Musik, dans, skateboard, fotboll och andra sportaktiviteter.
Svante Olson, ledamot av fritidsnämnden
Vänsterpartiet, Värnamo

Inga kommentarer: